Vacature (Junior) Projectmedewerker (32-40 uur)

Voor onze teams Nieuwe Sanitatie en Lab zoeken we een:

(Junior) Projectmedewerker (32-40 uur)


In deze functie ga je in eerste instantie aan de slag als adviseur Nieuwe Sanitatie en als medewerker Lab. Dit houdt in dat je in twee teams optrekt, waardoor je vaardigheden als adviseur opdoet en tevens je al aanwezige kennis over milieu-bio-technologische processen verder opbouwt. Vanuit deze combinatie groei je op termijn door tot een persoon die bekend staat als een gedegen en betrouwbare expert met een sterk netwerk.


Als adviseur Nieuwe Sanitatie werk je in een team om duurzame en doelmatige systemen voor huishoudelijk afvalwater te ontwikkelen. Onze werkwijze kenmerkt zich doordat we bij de doelstellingen, ambities en randvoorwaarden beginnen, en vanuit daar vaak in co-creatie het afvalwatersysteem gaan vormgeven en ontwerpen. Vervolgens toetsen we het aan juridische, economische, circulaire en technologische criteria. We zoeken hierbij actief de interactie met andere sectoren en ontwikkelingen zoals stedelijk water, klimaatadaptatie en de energietransitie.


Als medewerker Lab ga je in het Lab-team meedraaien om testen op te zetten, uit te voeren en te rapporteren. Hierbij kun je denken aan testen om de biogasopbrengst van een substraat te bepalen, de afbreekbaarheid van een complex afvalwater vast te stellen en het uitdenken, opbouwen en bedrijven van tailor-made opstellingen om zo te testen hoe we bepaalde grondstoffen terug kunnen winnen uit een reststroom.

Jouw profiel

De werkzaamheden zijn divers en de projecten niet altijd op voorhand bekend. Daarom vragen we:

  • Een flexibele, leergierige en proactieve houding.
  • Een MSc of PhD in biotechnologie, milieutechnologie, en/of procestechnologie
  • Lab ervaring opgedaan tijdens je studie/stage/huidige werk
  • Affiniteit met de afval- en afvalwatersectoren, maar ook met ontwikkelingen als klimaatadaptatie en de energietransitie.
  • Klantgerichtheid

Ons profiel

Wij zijn een bedrijf met 10 (parttime) medewerkers dat gehuisvest is bij Milieutechnologie op de Campus van Wageningen UR. We hechten waarde aan kwaliteit, vrijheid, persoonlijke groei en veelzijdigheid. Op de Campus is goede toegang tot het OV, sportfaciliteiten en horeca.
We bieden:

  • De kans om bij een internationaal gerenommeerde organisatie werkervaring op te doen
  • Volop mogelijkheden om door te groeien
  • Veel vrijheid en flexibiliteit in uren, dagen en werkplekken
  • Een salaris in schaal 10, conform de VNSU salarisschalen (€2.709-4.274)
  • Prima pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden

Contact

Vragen? Je kunt contact opnemen met info@leaf-wageningen.nl, of Tiemen Nanninga bellen op 0317-483202. Interesse? Stuur dan je brief en cv voor 6 januari naar info@leaf-wageningen.nl!

Wie zijn wij

Het terugwinnen en hergebruiken van grondstoffen uit reststromen (afval en afvalwater) zijn essentieel voor een circulaire wereld. LeAF zet zich ruim 20 jaar in voor een duurzame wereld door hier passende oplossingen voor te ontwikkelen en toe te passen. Als een spin-off bedrijf van de afdeling Milieutechnologie (Wageningen UR) zetten we in op innovatieve technologieën en systemen die circulaire kansen bieden voor water, nutriënten en energie. Dit doen we voor veel verschillende reststromen en sectoren, denk aan stedelijk gebied, waterschappen, industrieën zoals agro-food en petrochemie, ziekenhuizen en de landbouw. We werken in vier teams: Nieuwe Sanitatie, Lab, Microverontreinigingen en Technologie.