Disclaimer


Toepassingsbereik

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de Wageningen University (KvK nr. 01087061) en Stichting Dienst Landbouwkundig Onderzoek (KvK nr. 09098104), verder te noemen LeAF, geƫxploiteerde websites. Verwijzingen naar sites die niet door LeAF worden onderhouden zijn louter ter informatie en gemak voor de bezoeker opgenomen.

LeAF staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website(s) van LeAF gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.
Deze disclaimer is ook beschikbaar in het Engels. Mocht de Engelstalige disclaimer verschillen vertonen met de Nederlandse versie, dan is de Nederlandstalige disclaimer leidend.

Eigenaar

De website(s) van dit samenwerkingsverband zijn eigendom van Wageningen University (KvK nr. 01087061), Stichting Dienst Landbouwkundig Onderzoek (KvK nr. 09098104), na, verder te noemen LeAF.

De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van LeAF. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van LeAF.

Aansprakelijkheid

Hoewel LeAF maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. LeAF aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.