Nieuws

Environmental Technology for Impact – 29+30 April 2015

Gepubliceerd op
18 november 2015
Het Congres Environmental Technology for Impact (ETEI2015) brengt de meest vooraanstaande, internationale sprekers op het gebied van terugwinning van waardevolle grondstoffen uit afval en afvalwater samen. Zij delen hun resultaten en ervaringen voor het benutten van kansen en het realiseren van oplossingen. State-of-the-art overzichten en verkenningen van de toekomst van grondstofterugwinning en het sluiten van kringlopen worden gepresenteerd. De congresthema's zijn Biorecovery, Water Reuse en Urban Systems Engineering.

De conferentie is een 2-daags evenement, gehouden ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de sectie Milieutechnologie van Wageningen Universiteit. Meer dan 50 sprekers en posterpresentaties zullen de nieuwste ontwikkelingen in dit innovatieve onderzoeksgebied presenteren. De conferentie is een uitstekende gelegenheid om onderzoekers, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en eindgebruikers te ontmoeten.

Tijdens dit congres kunt u ook in het bezit komen van een gesigneerd exemplaar van de academische biografie van emeritus hoogleraar Gatze Lettinga ‘My Anaerobic Sustainability Story’ (200 pagina’s) of het reeds in uw bezit zijnde exemplaar laten signeren. Kijk hier voor een preview.

U kunt zich aanmelden voor het congres via de ETEI2015 website: www.etei2015.org
Hier kunt u ook meer informatie vinden over o.a. de locatie, het programma en de sprekers.      

Alumni Dag Milieutechnologie – 1 Mei 2015
Ook wordt er ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de sectie Milieutechnologie van Wageningen Universiteit een alumni dag georganiseerd. Alle alumni en oud-werknemers van de vakgroep worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Meer informatie kunt u hier vinden.