Neem contact met ons op

Bezoekadres

Bornse Weilanden 9
6708 WG Wageningen

KvK-nummer: 57335141
BTW-nummer: NL852536598B01

Postadres

LeAF BV
Postbus 500
6700 AM Wageningen

Contact met LeAF - Gebouw Axis Wageningen Campus

Bezoek

LeAF huurt haar kantoorruimte en laboratorium bij de vakgroep Milieutechnologie van Wageningen UR. U vindt ons op de Campus van Wageningen UR, in gebouw Axis (Wageningen UR gebouw 118). Zodra u in het gebouw aanwezig bent, kunt u zich melden bij de receptie. Zij laten ons weten dat u er bent.

Afgifte van monsters en andere goederen

In de meeste gevallen zullen we persoonlijk met u afspreken waar goederen en monsters afgegeven kunnen worden. Wanneer dit niet mogelijk is, kan er in overleg gebruik gemaakt worden van de dienst ‘Afgifte goederen’ van gebouw Axis. Deze bevindt zich in Axis Y, achter het hoofdgebouw Axis X.

Ons team

Wij zijn LeAF. Wij werken er elke dag aan om de wereld een stukje beter te maken. Als idealisten zetten we ons er 100% voor in. Daarbij zijn we ook nuchter, en scheiden zin van onzin. Wat we adviseren moet hout snijden. We zijn inhoudelijk gedreven, en gaan helemaal voor het beantwoorden van uw vraag. Hierbij gaan we gedegen en grondig te werk zodat u verder kunt. Veel van de projecten die we doen zijn innovatief en niet eerder gedaan. Dat betekent dat we flexibel zijn en ons aanpassen, om zo het beste resultaat te behalen. In ons werk is contact de smaakmaker. U krijgt als klant direct en persoonlijk contact met de betreffende expert(s) zodat de opdracht effectief en plezierig kan worden uitgevoerd.

Benieuwd naar ons team? Kijk dan hier: